Producten

Produkten Rosel Heim

De huid is ons grootste orgaan en omhult het hele lichaam. Ze heeft veel verschillende functies. De huid staat in nauwe verbinding met al onze organen. Daarom is de huid een belangrijk orgaan waar we goed voor moeten zorgen.
Door agressieve of lichaamsvreemde stoffen en sterk invasieve behandelingsmethoden kan de huid beschadigd worden. Dit kan de basis van veel huidproblemen zijn. Door de huid goed te verzorgen zijn huidklachten te voorkomen.
In mijn studio Face to Be voor huidverzorging en huidverbetering werk ik met biologische en regulatieve producten van Rosel Heim nature+science. Dit is een huidverzorgingsysteem dat alle natuurlijke functies van de huid ondersteund,  aan alle individuele behoeften kan worden aangepast en het evenwicht van de huid bewaard of bij storingen herstelt en zo de huidconditie verbetert.
Voor een succesvolle toepassing van de regulatieve huidtherapie is kennis over de functies en werking van de huid van essentieel belang. Wij leren als schoonheidsspecialiste van Rosel Heim welke processen zich in de huid afspelen en wat je wel en vooral niet moet doen met een huid.

Bij alle producten wordt rekening gehouden met de natuurlijke functies en afweermechanismen van de huid. De huideigen bacterieflora wordt gerespecteerd, waardoor de huid ons kan beschermen tegen indringers en ziektekiemen.
De toegepaste grond- en werkzame stoffen komen hoofdzakelijk overeen met de huideigen stoffen. Daarom zijn zij veel effectiever en worden zij aanzienlijk beter geaccepteerd en verdragen dan stoffen die de huid niet kent. Deze producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en bestrijdingsmiddelen. Ook zijn ze dierproefvrij.
De producten werken regulatief. Het principe van de regulatieve huidverzorging, ontwikkelt door het Familiebedrijf Rosel Heim, is de natuurlijke werking van de huid te begrijpen, te respecteren en met de natuur samen te werken.
 


 
De huid is een sensibel en complex systeem dat niet onnodig gestoord mag worden. Het is daarom belangrijk de verschillende invloeden en hun uitwerkingen op de huid te herkennen. Het zijn invloeden zoals voeding, beweging, stress, ziekte, medicamenten etc..
Regulerende therapie helpt de huid haar evenwicht te bewaren en bij verstoringen haar weer in evenwicht te brengen. Storingen kunnen  zeer complexe oorzaken hebben. Samen met U ga ik op zoek naar de oorzaken van deze verstoringen om deze via de juiste verzorging weer te herstellen.
De producten ondersteunen en versterken hierbij de natuurlijke processen en functies van de huid en brengen deze weer in balans.