Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

 

De gezichtsbehandelingen worden altijd aan u actuele huidsituatie en huidconditie aangepast. Een huidanalyse en anamnese is de basis voor een individuele behandeling. Het is een gesprek waarin ik u persoonlijke situatie en wensen bespreek, tevens vindt een huidanalyse plaats.
De huid is een sensibel en complex systeem en ons grootste orgaan. Ze heeft veel verschillende functies en staat in nauwe verbinding met al onze organen. Het is daarom belangrijk de verschillende invloeden en hun uitwerkingen op de huid te herkennen. Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaken van invloeden van verstoringen om deze via de juiste verzorging weer te verbeteren.
Na afloop van de behandeling geef ik ook graag een huid en produktadvies om thuis uw huid op peil te houden en de huidverbetering voort te zetten.

Huidspreekuur

          

Kennismakingsbehandeling

Duur ongeveer 1,5 uur eenmalig voor nieuwe klanten - zie antistress behandeling.

 

Verzorgende behandeling

Duur ongeveer 1 uur reiniging, vochtbehandeling, wenkbrauwen bijwerken, stoombehandeling, verwijderen van onzuiverheden, pakking, afsluitende verzorging.

Antistress behandeling   

Duur ongeveer 1,5 uur - Basisbehandeling, massage gezicht, hals en decolleté.

Speciale Seizoensbehandeling

Duur ongeveer 1,5 uur - speciale thematische seizoensgebonden behandeling met extra verwennerij, massage gezicht, hals en decolleté.

Liftende Cinderella behandeling

Duur ongeveer 1,5 uur - Basisbehandeling (zonder stomen), ampul, regeneratie, thermomasker, aloe-vera wattenpakking.

Luxe-Relax behandeling         

Duur ongeveer 2 uur - voetbad en-pakking, basisbehandeling, ampul, handpakking en -massage, massage gezicht, hals en decolleté.

Speciale gezichtsbehandeling probleemhuid

Duur vanaf ongeveer 1,5 uur - behandeling afhankelijk van de huid problemem zoals acne, neurodermitis, rosacea .., in overleg.

Tiener behandeling tot 18 jaar

Duur ongeveer 1,0 uur - reiniging, stoombehandeling, verwijderen van onzuiverheden, afsluitende verzorging, advies voor thuisverzorging.

 

Faceforming gezichtstraining individueel

Drie lessen incl. oefenmateriaal

 

Voedingsadvies i.v.m. huidklachten

 

Aanvulling gezichtsbehandeling

  • Ampul
  • Thermomodellage
  • Verven wenkbrauwen
  • Verven Wimpers
  • Harsen gelaat
  • Paraffine Handpakking
  • Handpakking en Massage tijdens de gezichtspakking

Losse behandelingen zie prijslijst