Behandelingen

Behandelingen

Ontsnappen uit de dagelijkse sleur! Ontspanning, even tot rust komen  en tegelijkertijd gezonde verzorging van uw huid en lichaam. Bij Face to Be kunt u terecht voor diverse gezichts- & lichaamsbehandelingen, altijd afgestemd op uw persoonlijke huidtype en huidconditie. De huid is ons grootste orgaan en heeft veel functies en beschermd ons tegen allerlei invloeden van buitenaf. Als schoonheidsspecialiste kan ik een wezenlijke bijdrage leveren aan uw huidconditie.
Laat u bijvoorbeeld verwennen met een basis gezichtsbehandeling,  anti-aging of huidverbetering. Of denk aan een ontspanningsmassage of anti cellulitis behandeling voor uw lichaam.

 

UNIEK IN MAASTRICHT - FACEFORMING                      

Faceforming is een regulatieve methode ontworpen door schoonheidsspecialisten van Rosel-Heim die naar een manier zochten om de persoonlijke uitstraling van een mens in zijn geheel positief te beïnvloeden. Zenuwen, spieren, bindweefsel en het lymphesysteem worden door de oefeningen gestimuleerd en u ervaart een geheel nieuw lichaamsgevoel. Faceforming bestaat uit drie pijlers: 

 

  • bodybalancing,
  • cosmetische acupressuur
  • klassieke oorreflexmassage

 

De oefeningen kunnen makkelijk in het dagelijkse leven worden ingepast. Door elke dag slechts 10 tot 15 minuten van uw tijd te investeren werkt u zo op een uitermate subtiele doch effectieve wijze aan het bereiken en behouden van een natuurlijk jonge en frisse uitstraling.

Face to Be schoonheidssalon biedt Faceforming aan in de vorm van individuele lessen, groepslessen en workshops: enkel op afspraak.

Interesse? U kunt ook direct telefonisch contact opnemen of reageren via het contactformulier op de website.