Y/our

Professionele styling met professionele producten!

Bij Face to Be Visagie en Haarstyling werk ik met de professionele make-up en verzorgingsproducten van Y/our, het merk van de Duitse ster visagist Malu Wilz. Y/our is haar eigen succesvolle make-up- en verzorgingslijn. Zij heeft deze lijn van producten ontwikkelt in nauwe samenwerking met ervaren wetenschappers; ze voldoen aan de hoogste kwaliteitskenmerken. De producten kenmerken zich door toepassing van hoogwaardige grondstoffen die bijzonder huidvriendelijk zijn. Ze zijn voor alle huidtypen geschikt, zelfs voor mensen met een gevoelige huid. De producten zijn hoog gepigmenteerd en makkelijk aan te wenden.

In zeer korte tijd heeft Y/our in Duitsland zich in de top 3 van de meest geliefde decoratieve cosmetiek merken gekwalificeerd. Nu zijn deze prachtige producten ook bij een selectief aantal zaken in Nederland te verkrijgen waaronder Face to Be in Maastricht. Naast de uitstekende kwaliteit van zowel de Y/our make-up als verzorgingsproducten zult u tevens positief verrast zijn over de goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Alle Y/our producten zijn via Face to Be te verkrijgen. Wilt u meer informatie over de producten , neem dan contact met mij op.

 Ambientefoto HW0141

Merken

Merken